Patricia Kaas

 

 

 

 

Patricia Kaas

 

 

 

 

Patricia Kaas

 

 

 

 

Patricia Kaas

 

 

 

 

Patricia Kaas

Mijn Ontmoeting met Patricia Kaas

29 Nov. 2012
1 Dec. 2009

Kaartje Carré

Concert Kaas chante Piaf - Amsterdam – 27 November 2012

Hier is een review over mijn dag in Amsterdam toen ik naar het Kaas chante Piaf concert ging en daar Patricia en Cyril, haar manager ontmoette.
Ik kwam laat in de middag aan in Amsterdam. Al nerveus over wat er zou gaan komen. Ik at ergens wat en ontmoette daarna Mary en toen gingen we naar Carré.

Ik had mijn backstage pasjes nog niet, dus we gingen naar het backstage kantoor en we praatten wat met de man van het kantoor, totdat iemand ons kwam halen en naar Cyril bracht.
We werden meegenomen naar de artiesten foyer en toen stond mijn hart bijna stil! Daar aan een tafel zat Patricia samen met Cyril en iemand anders van haar crew en ook Fréderic Helbert, degene die harmonika speelt in de show. Ze zaten samen te eten.

We gingen aan een andere tafel zitten en Cyril kwam naar ons toe en schudde onze handen en zei, dat we wat te drinken konden gaan halen aan de bar en dat hij zo bij ons zou komen. Maar dat maakte me niet veel uit, want ik vond het al fantastisch dat ik daar kon zitten in dezelfde ruimte als Patricia! Tequila, haar hond, liep er ook rond. Hardstikke leuk!

Toen Cyril klaar was met eten kwam hij naar ons toe en gedurende 20 minuten of zo praatten we over van alles en nog wat.
Ondertussen verliet Patricia de ruimte om zich klaar te gaan maken voor het concert.
Daarna gingen we terug naar Carré en probeerde ik weer mijn backstage pasjes te krijgen voor na de show, maar dat lukte nog niet.

 

Toen begon de show en het was weer fantastisch! Patricia begon weer met "Mon Dieu", maar nu niet geknield in een kerkbank, maar gewoon geknield op de grond in een bidhouding.
Er was ook een andere jurk met zwarte veren, die heel mooi stond.
Ik weet de setlist niet, want ik was gewoon te druk met kijken, lol. Maar het was een fantastisch concert en het publiek vond het prachtig. Rond 10 uur was het afgelopen.

Cyril had me toestemming gegeven om Patricia te ontmoeten na de show, maar ik had nog steeds onze backstage pasjes niet. Dus gingen we weer naar het backstage kantoor en de man van het backstage kantoor belde even op en toen was het goed en kwam iemand ons halen. We gingen weer naar de artiesten foyer.

Na 10 minuten of zo kwam Cyril ons halen en gingen we naar de kleedkamer van Patricia.
Ze was er op dat moment niet. We wachtten even en toen kwam ze ineens in de hal aangelopen.
Er was nog iemand die toestemming had en met zijn drieen praatten we met Patricia. We gaven onze kado's.

Patricia was vrolijk en zag er prachtig uit. Ook Tequila liep weer rond. Leuk!
Nadat Cyril wat foto's had genomen gingen we weer naar buiten. Daar kwamen we ook nog Johnny Dyke, de pianist en Fréderic Helbert, de harmonikaspeler tegen.
Het was een fantastische dag en ik was blij!
Hardstikke bedankt Patricia en Cyril!

Hier is een foto van Patricia en mij.

Patricia Kaas and Johanna Ouwerling

 

En hier zijn foto's van het concert.

 

Facebook

Recente Blog Posts

Patricia Kaas – RTL – 16 July 2014 Posted on Saturday 12th July, 2014

Hi everybody, Patricia Kaas will be on RTL in the programm “J’aurais voulu etre une chanson”. Next wednesday the 16th of July 2014 at 7.20 hr. You can watch it here.

DeliciousFacebookPinterestRedditStumbleUponTwitterVKGoogle GmailYahoo MailShare
New layout Patricia Kaas Forever website is ready! Posted on Friday 11th July, 2014

Hi everybody, The last couple of weeks I have been busy with a new layout for my website. It was a lot of work. Around 400 pages had to be worked at. But now all work is done. Let me … Continue reading

DeliciousFacebookPinterestRedditStumbleUponTwitterVKGoogle GmailYahoo MailShare
Patricia Kaas – 2 Songs New Album Posted on Saturday 5th July, 2014

Hi everybody, Patricia is already busy with the new album. On this page you can listen to 2 songs that maybe will be on the new album. They are called “Ce qu’il me restera” and “L’envol”. Exciting! This is the … Continue reading

DeliciousFacebookPinterestRedditStumbleUponTwitterVKGoogle GmailYahoo MailShare

Contact

 • Telefoon:
  0031-638745944
 • Email:
 • Adres:
  Johanna Ouwerling
  Afferdenpad 42
  6845 GP Arnhem
  Nederland